You are here: Home Rijlessen Motor

Motor

Houd je van het vrije gevoel en wat uitdaging? Wil je niet langer in de files staan? Ga dan voor het motorrijbewijs!

Motorrijbewijs

Als rijschool bieden wij rijles voor de verschillende gewichtsklassen aan. Je kan dus met 18 jaar al voor je motorrijbewijs, maar ook als je al iets ouder bent, hebben we de juiste klasse voor jou. De rijlessen worden individueel gegeven, zodat je zo optimaal mogelijk leert tijdens de lessen en we de volledige aandacht aan je kunnen besteden. De opleiding bestaat uit drie delen, namelijk:

  • De theorie
  • AVB Algemene voertuig beheersing: Dit zijn de bijzondere verrichtingen. Meer informatie over deze verrichtingen is te vinden via deze link www.cbr.nl
  • AVD Algemene verkeers deelneming: Het rijden in het verkeer.
Het eerste examen is het AVB examen. Daarna wordt het AVD examen afgenomen. Voor het AVD examen, moet je eerst de theorie van de motor hebben behaald. In de lessen combineren we de bijzondere verrichtingen met het rijden in het verkeer. Daardoor blijft het afwisselend en leer je alvast te rijden zoals je zult rijden als je het rijbewijs hebt behaald.

Voor de motor hebben wij aantrekkelijke pakketten die passen bij jouw persoonlijke situatie.
motor
Heerlijk die vrijheid op de motor. Lekker zonder files naar het werk rijden en weer terug. Het is fantastisch om door het mooie landschap te toeren, heerlijke ontspanning. Ook is het goedkoper dan een tweede auto.
Leerling
Anja's rijopleiding