You are here: Home Rijlessen Faalangst / Rijangst

Faalangst / Rijangst

Rijlessen met persoonlijke aandacht

Heb je faalangst of rijangst en wil je jouw rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaring is dat er vaak onbegrip is voor jouw situatie. Wij hebben wel begrip voor jouw situatie! Faalangst is heel vervelend en legt extra druk op een examen. Door een faalangstexamen en goede begeleiding kun je sneller slagen voor je rijbewijs. Ook vinden we het belangrijk dat je zo weinig mogelijk last hebt van je faalangst. We stellen je op je gemak door rustige en ontspannende rijlessen te geven. Veel mensen hebben last van rijangst wanneer ze in een auto zitten. Rijangst varieert per persoon en per situatie. Met de juiste begeleiding proberen we jouw rijangst te overwinnen en te slagen voor je rijbewijs. We vinden het belangrijk dat je rustig en vertrouwd rondrijdt.
Alles moet bij mij perfect gaan, vooral het examen. Als ik een fout maak blijft dat in mijn hoofd hangen, met als gevolg nog meer fouten. In de les hebben wij er veel over gepraat en geoefend. Het was fijn om een faalangstexamen te doen. Alleen het idee al om een pauze te kunnen nemen hielp me al.
bromfiets
Leerling
Anja's rijopleiding

Welke voordelen bieden deze lessen?

  • Specialistische aandacht
  • Gecertificeerde instructeurs
  • Instructeurs met jaren ervaring
    op het gebied van faalangst en rijangst
  • Jouw wensen staan centraal!

Geinteresseerd? Wij kunnen elke les op maat maken en iedereen helpen zijn of haar rijbewijs te halen. Neem gerust contact op voor de opties!

Neem contact op