You are here: Home Rijlessen Auto

Auto

Ben je 16,5 jaar en wil je alvast beginnen met je auto rijbewijs? Of vind je het tijd dat je niet meer afhankelijk bent van anderen? Kom dan bij ons je rijbewijs halen.

Autorijbewijs

Eerste rijles

Tijdens je eerste rijles gaan we direct de weg op en mag je meteen achter het stuur. Je krijgt een goede indruk van het rijden in het verkeer. Door de dubbele bediening kan er niks misgaan. Als instructeur kunnen we na deze les ongeveer inschatten hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket geschikt voor je is.

2toDrive

Je kan al met 16.5 beginnen met je theorie en rijles. Met 17 kun je dan praktijkexamen doen, mits je jou theorie-examen hebt gehaald. Als je bent geslaagd, rijdt je tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 18 jaar mag je zelfstandig zonder begeleiding tijden.

Leren autorijden

Om goed te leren autorijden vinden wij het belangrijk dat je de rijlessen leuk en leerzaam vindt. Daarnaast is het belangrijk om in je eigen tempo het autorijden eigen te maken. Om structuur en ondersteuning te bieden, maken we gebruik van het boek Praktijkbegeleiding. Het boek wordt gebruikt als leidraad voor je opleiding en kun je ook als naslagwerk gebruiken. Zo weet je precies wat je de volgende les gaat leren en kun je het voor en na de tijd even doorlezen. Ook weet je wat de eisen zijn van het CBR examen. Onze rijlessen worden individueel gegeven, zodat we je persoonlijk goed kunnen begeleiden en in je eigen tempo door de opleiding kunt.

Pakketten

Bij Anja’s Rijopleiding heb je de keuze uit meerdere pakketten. Mocht je iets anders willen dan is, in overleg, bijna alles mogelijk. Onder het kopje Tarieven staan een aantal voorbeelden van onze pakketten. In onze pakketten zitten rijlessen, de Tussen Tijdse Toets en het CBR examen. De Tussen Tijdse Toets is een proefexamen met als extra dat je vrijstelling kunt behalen voor de bijzondere verrichtingen. Bijzondere verrichtingen zijn inparkeren, omkeren, stopopdracht en hellingproef
Blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Nu hoef ik anderen niet meer te vragen om me weg te brengen of op te halen. Ik heb nu meer vrijheid en meer mogelijkheden voor mijn toekomst. Leerling
Leerling
Anja's rijopleiding